cooltúra galéria

Egy őrült vagyok, nagy tervekkel! :)

2011.05.24. 23:56 Vigyi

Sziasztok!

Egyszer eljön az ember életébe amikor szeretne a maga ura lenni nem akar másoktól függeni és másokhoz alkalmazkodni csak élni ha ahhoz van kedve csendben leülni olvasni vagy éppen tv-t bámulni vagy haza se menni vagy éppen be sokkalt köcsög pusztafalvára! Igen így jöttem rá hogy az örök álmodozó aki csak mindig ki mondja de nem teszi meg a szükséges lépéseket az a korszakom ma véget ért! És nem vagyok más csak egy őrült végre hajtani való tervekkel! Tervemnek mint mindig van egy A és egy B pontja az A hogy keressek egy olcsó albérletet és tartsam fent avagy B hogy először keressek egy lakótársat akivel kibérelhetek egy nagyobb tágasabb helyet! Elindult a folyamat az A is meg a B is! Mindent hátra hagyok és teljesen úgy mond felnövök nincs szükségem senkire eddig se volt senki aki támogatott volna úgy mond ezután se lesz értem ez alatt család ha nevezhető ennek na mindegy! Felköltözöm Pestre ott leszek végleg a pesti üzletbe nem úgy hogy fele kpf-en(köcsögpusztafalva) fele meg pesten de lehet h ezt a részét nem kell változtatni!

Egy olyan ember vagyok aki most már fogja át gondolja és megoldja!

Mondhatni így is! Egy emberre számíthat legjobban az ember ha gázba van ha egyedül van ha akármi van! és ha ezzel a dologgal tisztába van akkor tudja mi az az ÉLET! és ez a személy...............SAJÁTMAGA igen és ha ezzel tisztában vagyok miért éljek még mindig itt mi értelme? HA úgy érzi az ember hogy kinőtte ezt a helyet és egy-két szánalmasan gyerekes kiröhögni való embert akit a háta közepére se kíván már azért? Neem :) dehogy attól még lehet itt lenni mert szarni beléjük nekik se volt gyerek szobájuk! Ha nem azért hogy magadnak és az elvárásaidnak felelj meg hogy képes legyél változni képes legyél dolgokon túl lenni képes legyél mindenre amire eddig nem és ez tesz erőssé így fejlődik az ember! (persze a barátokat meg kell látogatni elmenni egy jót sörözni és egybe sakkozni vagy akár motorozni és benyomni utána egy pizzát vagy akár ki kísérni Gyártelepre! Vagy együtt emlékezni amire emlékezni kell!)

De ami a múltban ért sérelmeket illeti azt végleg elfelejteni!

Én már csak mosolygok hogy mennyire nem ismertem az embereket mennyire elítéltem azt akit elítélni kellett és mennyire közel engedtem magamhoz azokat akiket el kellett volna ítélni vagy meg se ismerni. De legalább itt tartok ennél a nagy ugrásnál és nagyon izgatott vagyok alig várom :) hogy bele vágjak a NAGY BETŰŰS ÉLETBE :P na gyerünk a nyeregbe! :P

Sokatoknak kívánom azt hogy ha beköszönt a változás szele ne takarjátok el az arcotokat hanem inkább élvezzétek ahogy simogatja az arcotokat és megtölti életerővel a testeteket új reményekkel teli életet sugall amitől ha megijedsz és el szaladsz akkor a szürke unalmas monoton menet életedbe ragadsz!

Ne félj változni a változás nem minden esetbe rossz a hozzá állás kérdése az egész!

Mindenkinek Kellemes estét/éjjelt kinek mi inge! :)

V16Y!.

Egy két művészi alkotásom ilyen képek fogadnak haza fele :) ilyenkor mindig elmosolyodom és le ülök bámulom mint egy tv műsort csak ennek akkor van vége ha lement a nap :)

 

V1GY!: DSC0000127 V1GY!: DSC0000125 V1GY!: DSC0000126 V1GY!: DSC0000124

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xero.blog.hu/api/trackback/id/tr1002930301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása