cooltúra galéria

In my memories

2011.03.30. 00:07 Vigyi

HaLi!

Hát volt egy pár jó blog témám de egyik sem jut eszembe....Szokásosan.....Rohadtul fáj a hátam! Ez a másik dolog!

Jó lenne már kiszakadni stricifalváról kicsit...De ez csak jövőhéten esedékes!

Ismét elkezdődött egy régi rossz fejezett az életembe hogy a pályámon csúszok lefele de úgy érzem időbe észbe kaptam! Néha vannak dolgai az embernek amiről le kell tegyen! Tiszta kavarodás volt ma meló helyen is olyan nem tudom fura de jókat nevettünk :)

Néha rám jön az az érzés hogy hiányzik a suli annyi minden történt ott voltak jó dolgok és rosszak vissza térők és alkalmi :)..De mostanság el vagyok túlságosan is új fejezet! Szeptemberbe iskola pad....xD Remek lesz!

Úgy érzem ritkán de úgy érzem ha nem tudok kiszakadni kicsit strici falváról megőrülök! Max 1 hétig bírom még nem tovább megint utolsó pillanatban sikerül ki szakadnom mint múltkor....De jobb későn mint soha! Néha meg egyszerűen el zárkózom! A munkahelyemen veszem sokszor észre hogy mennyire fontos a társaság néha meg este így amikor ki vagyok merülve le van fáradva az agyam akkor kezd el kattogni szinte hangosan ilyen apróbb dolgokon hogy mit hogy kéne csinálni:/

Egyébként sokszor nem vágyom másra csak így este elindulni és sétálni. Este minden nyugodt és békés sok esetben!

Valamikor arra vágyom hogy valaki megkérdezi hogy mi újság akkor nem az a szimpla mi van veled?? hanem az a komolyra hogy de tényleg hogy vagy mi van veled látom rajtad van valami! Hát igen... Nem is baj...

Sokszor az ember nem tanul mást mint nyelni és nyelni mert ha nem akkor bumm de azért ember az ember hogy ha betelik a bizonyos dolog ki ürítse vagy bővítse hogy több férjen bele tovább tudjon tűrni! De amikor már be sokkol le fagy akkor se kép se hang csak megy előre keresi a helyét azt a helyet ahol le higgad és újra magára talál új erőre tesz szert.

Jobb néha hátra se tekinteni hanem előre nem azon agyalni mi történt a múltba hanem azon hogy mi lehet most mint lehet a mostani dolgokból ki alakítani mert a dolgok nem vesznek el csak átalakulnak! Mint egy üres üveg egyszer össze törik ha pedig össze törik szilánkokra osztódik..és át alakul..

Egyes dolgokat én sem értek de valamit jobb meg se érteni nem filozofálni akarok csak így van és kész! Nagy álmodozó vagyok sok álmom van van olyan ami lehet hogy teljesülni fog de van olyan is ami nem.....Törekedhet az ember arra hogy elérje vagy szarhat bele ebben senki nem tud segíteni csak az illető magán ha azt akarja hogy jobb legyen azért tenni kell és úgy állni a dolgaihoz ha pedig szarik bele akkor ne is várja a sült galambot :) nem de? :P

Sok aljas ember van, Sok olyan van amit ha vissza nézz az ember másképp döntene csinálna... De én semmit sem csinálnék másképp! Minden amit tettem teszek vezet valahova egy új dologhoz ami lehet szar ha úgy állok hozzá lehet jó!

A párkapcsolatok teljesen más tészták itt nem erről van szó sőt! Hanem nagy barátságokról elvesztett helyekről,haveri körökről.

Hál az égnek kiszálltam a romlásból amibe majdnem ismét bele estem pofával de valaki tud változtatni valaki nem képes rá.

Hát az élet egy nagy könyv amit tudni kell lapozni és jobb fejezetbe kezdeni!

Pacsi & Peace all!

Rp!

Kivételesen jó kedvű:

V16Y!

:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xero.blog.hu/api/trackback/id/tr332783783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása