cooltúra galéria

Néha csak úgy.

2011.07.18. 00:17 Vigyi

Valamikor ritkán olyan dolgokról jönnek fel dolgok hogy a legmerészebb álmaidba nem gondolnád. Feszült és esz belülről hogy kihozd a max-ot magadból kifele mást mutatsz álcázod magad de valójába legbelül te tudod mi a baj vagy valamikor nem is tudod de rá kell hogy gyere és akkor nem vagy a legjobban csak akkor amikor már az utolsó dolgokat is kiszívja belőled az a tudat ami szinte már megfolyt és kezdesz ettől begolyózni. Sokszor el nézzem az embereket vannak akik boldogok vagy azt hiszik de ők sem tudják. De akkor jön rá a valós tényekre amikor magába fordul egy kis időre és azt üvöltöd hogy elég! sok volt. Mindentől és mindenkitől távol maradnál mert felesleges beszélni velük vagy akármi mert nem akarod megbántani illetve rohadtul nincs kedve az emberekhez és nem fogják fel azt hogy nem.... Menekülsz sokszor magad elől ki vagy teljesen... Kétségbe vagy esve mert nem tudod mit csinálj hogyan tovább sok ember hajtja hogy mit kéne csinálj már sokszor erőszakosan de ha nem akarom akkor még is mit várnak? Én tudom mit érzek hogy mi van de csak gyötörnek a hülyeségekkel ezért néha bekattan az ember és keletkezik egy rövid zárlat így becsap hogy hagyjanak a francba mindenki... Sok mindenki szereti a másikat szenvedni küzdeni látni vagy éppen kínlódni igen... Én is láttok pár olyan embert de én nem tehetek semmit rossz érzés is segítenék de nem tudok mert magamon se tudok mindenki magán tud segíteni Valaki rossz döntésekre jut. Próbál az ember segíteni rajta de nem lehet.Csak sajnos amikor ki mondja hogy igazad volt akkor meg általában késő, de így jut az ember tapasztalatokhoz és így lesz felkészülve egyes dolgokra. úgy érzem nem bírom ezt a terhet már sokáig nem megy próbálok küzdeni de nem megy. Csak halmozom én is a hülyeségeket közbe nem akarok senkit megbántani de amit meg kéne csinálnom azzal lehet egy-két értékes embert bántanék meg. Nem megy már az mint régen lehet belefáradtam vagy a franc se tudja. Minden egyes nappal csak nagyobb lesz ez a teher főleg ha még rakok rá szorzókat is...... Valami nagyon nem jó nagyon nem sok mindent szeretnék sok mindent el értem kis célokat amiket ki tűztem magam elé nem is ezzel van a gond... Rossz látni a szenvedéseket a kínokat és nem tehetek semmit...semmit.

Minden újév egy új tapasztalat. Az újév új törekvés tapasztalatát adja az embereknek. A törekvés egy felfelé törő sírás, ami megvilágosító mosollyá válik.

De lehet hogy az a mosoly soha nem fog már elő jönni csak a bajok.

V16Y!.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xero.blog.hu/api/trackback/id/tr733075728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása